god jul og godt nytt år

QQ图片20201222140257

Julen feires 25. desember og er både en hellig religiøs høytid og et verdensomspennende kulturelt og kommersielt fenomen.I to årtusener har mennesker rundt om i verden observert det med tradisjoner og praksiser som er både religiøse og sekulære.Kristne feirer juledag som årsdagen for fødselen til Jesus fra Nasaret, en åndelig leder hvis lære danner grunnlaget for deres religion.Populære skikker inkluderer å utveksle gaver, pynte juletrær, gå i kirken, dele måltider med familie og venner og selvfølgelig vente på at julenissen skal komme.25. desember – juledag – har vært en føderal høytid i USA siden 1870.

2020 er et spesielt år, det er tiårsjubileet for Fuzhou Bontai Diamond Tools Co.;Ltd.Julen nærmer seg snart, vi vil benytte anledningen til å uttrykke vår dypeste takknemlighet til våre kunder.Takk for din støtte til virksomheten vår i det siste året, vi håper vi kan fortsette å jobbe sammen;takk for at du legger frem dine verdifulle meninger, slik at vi kan gjøre kontinuerlige forbedringer;takk for din anerkjennelse til vårt selskap og proudcts, det får oss til å føle oss mer mette.

På denne spesielle tiden av året ønsker du at du og din familie får en lykkelig, trygg, imponerende juleferie, må det nye året ditt bli fullt av glede, suksess, fred.

God jul og godt nytt år til dere alle igjen.

QQ图片20201222143643

 


Innleggstid: 22. desember 2020