Hvordan velge betongslipekopphjulene

1. Bekreft diameteren

De vanligste størrelsene de fleste av kundene bruker er 4", 5", 7", men du kan også se noen få personer som bruker 4,5", 9", 10" osv. unormale størrelser.Den er basert på dine individuelle behov og vinkelsliperne du bruker.

2. Bekreft bindingene

Som regeldiamantkopphjulhar forskjellige bindinger, for eksempel myk binding, medium binding, hard binding i henhold til hardheten til betonggulvet.For å si det enkelt er en myk slipeskive med diamantkopper for betong skarp og egnet for gulv med høy hardhet, men den har kort levetid.Hardt båndbetongslipekopphjulfor betong har god slitestyrke og lav skarphet, som er egnet for sliping av gulvet med lav hardhet.Medium bond diamond cup wheel er egnet for betonggulv med middels hardhet.Skarphet og slitestyrke er alltid motstridende, og den beste måten er å maksimere fordelene deres.Derfor må du bekrefte hva slags gulv du sliper før du velgerdiamantkoppslipeskiver.

3. Bekreft formene til diamantsegmenter.

Enkel rad, dobbel rad, pil, rombe, sekskant, buet osv. Slipeeffektiviteten til den pilformede er høyere enn for andre former.Den er spesielt egnet for sliping i den innledende prosessen, kan også brukes til å fjerne litt tynn epoksy, belegg, maling etc. Enkel rad, dobbel rad ogturbo diamantslipeskivefor betong er de mest brukte.

4. Bekreft antall diamantsegmenter

diamantslipekopphjulav forskjellige størrelser har forskjellig antall diamantsegmenter.Jo færre segmenter antall, mer aggressivt vil det være, jo flere segmenter antall, jo lengre levetid vil det være.

5. Bekreft kontakttypene

5/8”-7/8”, 22,23 mm, gjenger M14 og gjenger 5/8”-11

6. Bekreft grynene

Vanligvis lager vi gryn fra 6#~300#, de vanlige grynene som 6#, 16#, 20#, 30#, 60#, 80#, 120#, 150# osv.

Hvis du vil vite mer om diamantkopphjul, velkommen til vår nettsidewww.bontai-diamond.com.

 

 

 


Innleggstid: Apr-01-2021