Betongpolering test live show

I dag har vi betongpoleringstest live show, vi sammenligner hovedsakelig lysstyrken til 3″ tolv seksjons poleringspute og 3″ torx poleringspute.

Dette er en 3″ tolv seksjons poleringspute, tykkelsen er 12 mm, den er egnet for tørrpolering av betong og terrazzogulv.Korn 50#~3000# er tilgjengelig.Det vil være mer aggressivt, holdbart, blankt enn de flesteharpikspoleringsputerpå markedet.

Dette er den andre puten vi kaller den 3 tommers torx poleringspute, som ble lansert i fjor.Den brukes også til tørrpolering av betong og terrazzogulv, men tykkelsen er bare 10 mm.Den er laget av den nyeste formelen.prisen er veldig vakker.Den er høyere kostnadseffektiv enn denne.

Dens 50#-100#-200# er mer aggressive og holdbare enn tradisjonelleharpiksputer, du kan til og med behandle det somhybrid puter, som raskt kan fjerne riper etter metalldiamanter 120#, til og med 80#.

400#-800#-1500#-3000# er glansfullepoleringsputer, som kan gi overrasket høy lysstyrke og høy klarhet på gulvet ditt.

Dette er testseksjonen, det er et kvernsteinsgulv.Den har blitt slipt med metallverktøy korn 30-60-120#, harpiksputer 50#-100#.For å få god testeffekt har vi allerede sprayet herder på overflaten for å styrke gulvets hardhet.Nå er bakken delt i to.Venstre seksjon A og høyre er seksjon B. Vi vil teste 3 tommer tolv seksjoner poleringspute på seksjon A, 3 tommers torx poleringsputer vil bli testet på seksjon B.

Etter polering med 200#-400#-800#, kan du se nøyaktig fra overflaten at seksjon B har en mye høyere glans, og du kan se god lysreflektivitet.I en avstand på 30 til 50 fot reflekterer gulvet tydelig side- og takbelysning.

Ved sammenligning kan vi se at både lysstyrken til 3 tommers torx-poleringspute er bedre enn 3 tommers tolvseksjonspute.

Hvis du er interessert i dem, kan du gjerne kontakte oss, i dag kan du også nyte rabatterte priser.


Innleggstid: 24. mars 2021